Bagira Coffeehelyben tigris

Kávépörkölő és barista iskola

Már a Cirkusz nyitásakor is világos volt számunkra szenvedélyünk és elköteleződésünk a kávé iránt. Ezt emeltük a következő szintre a Bagira 2016-os megalapításával.

Kávéink pörkölése során cél, hogy minél komplexebb aromákon keresztül mutassuk be az adott területre jellemző jegyeket. A pörkölés intenzitásában igyekszünk egy olyan középutat képviselni, ami egyaránt kielégítő az újhullámos kávé elkötelezett híveinek, csakúgy mint a sötét pörkölés rajongóinak.

Mind baristáink (Juhász Edit- ‘14 Latte Art World Championship 3. helyezett) mind gépeink (La Marzocco Strada EP, Mahlkönig PEAK, Probat) világszínvonalon is az élvonalba tartoznak.

A Cirkuszban folyamatosan változó jelleggel három fajta kávé közül választhatnak vendégeink. Közvetlenül mellette található pörkölőnk pedig több tucat hazai és nemzetközi helyet lát el kávéval hétről hétre. Ugyanitt barista oktatásokat tartunk, ahol akár hobbi szinten, akár szakmai továbbképzésen várjuk az érdeklődőket.

icon facebook  icon instagram

Bővebben

bagira1bagira2bagira3
 

 

Elérhetőségek

1074 Budapest,
Dob utca 25.


Kapcsolat: dob25@cirkuszbp.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 9:00 - 22:00
Vasárnap: 9:00 - 17:00

 

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 9:00 - 22:00
Vasárnap: 9:00 - 17:00

footer facebookfooter email

Az oldalon szereplő fotókat készítette: Dancsecs Ferenc camera icon