csapatunk

web csoboth benceCsoboth Bence - Konyhafőnök
Bence szinte nyitás óta vezeti a Cirkusz konyháját. Főzés iránti szenvedélye még gyermekkorában kezdődött Nagymamája konyhájában. Munkájában mindig a tökéletességre törekszik, legyen szó akár egy omlettről akár egy prémium minőségű alapanyag elkészítéséről a vacsora ajánlatban. A főzés számára önkifejezés, de tudja, hogy a siker titka a csapat munkájának összhangjában rejlik.

 

web torok adamTörök Ádám - a Bagira társalapítója, a 2018-as Magyar Barista bajnokság győztese
Ádám Magyarországon az elsők között volt aki mélyebben kezdett el foglalkozni a “specialty” kávék világával, szerepe tagadhatatlan a budapesti kávé kínálat helyzetében végbement változásokban. A Bagira kávé előállításának és forgalmazásának minden egyes lépését felügyeli; a kávébab megvásárlásától egészen a partnerek betanításáig. Az elmúlt 10 év során csupán tudása mélyült, kezdeti lelkesedése mit sem változott, közös kóstolás során olyan aromákat és mélységeket fedezhetsz fel a kávéban amit eddig talán még sosem sikerült.

 

web juhasz editJuhász Edit - Barista, Latte Art világbajnokság harmadik helyezett
Editet sok évvel ezelőtt ragadta magával a kávé világa, ahol rövid idő alatt a nemzetközi élvonalba “öntötte” magát. Művészi hátterét kamatoztatva a latte art-ban találta meg az igazi szenvedélyét, amivel 2014-ben Ausztráliában világbajnok harmadik helyezést ért el.

 

 

web csapat

 

Elérhetőségek

1074 Budapest,
Dob utca 25.


Kapcsolat: dob25@cirkuszbp.hu

Nyitva tartás:
Minden nap 8:30 - 16:30

 

Nyitva tartás:
Minden nap 8:30 - 16:30

footer facebookfooter email

Az oldalon szereplő fotókat készítette: Dancsecs Ferenc camera icon